Magazin Online Alfreo

Calitatea cafelei

 • Aflreo : calitatea unui espresso de cafenea, la indemana oricui !

 • Alfreo = cafea 100% NATURALA

  Cafea de cea mai buna calitate: blendurile noastre speciale de cafea espresso sunt preparate in Italia, dupa retete traditionale de amestecare si prajire a celor mai bune soiuri de boabe Arabica si Robusta. Poti alege dintr-o varietate de sortimente, in functie de preferinte sau de momentul din zi in care doresti sa savurezi un espresso perfect.

  Afla mai multe despre blendurile Alfreo

 • Alfreo = espresso perfect, IMEDIAT, ORIUNDE te-ai afla!

  Nu este nevoie sa ai cunostinte de specialitate sau pregatire de barista! Sa prepari o ceasca de cafea Alfreo este simplu ca 1-2-3: introduci monodoza in espresor, apesi butonul de pornire apoi elimini doza din aparat. In mai putin de un minut si in trei pasi, te poti bucura de un espresso perfect!

  Fie ca iti doresti o metoda practica pentru prepararea cafelei acasa, sau sa iti rasplatesti angajatii sau clientii companiei tale cu o cafea perfecta la birou, pana la o solutie completa de furnizare a cafelei pentru afacerea ta, Alfreo iti sta la dispozitie cu solutii personalizate.

  Minnie, simplu ca 1-2-3

 • Alfreo = espresso perfect, CONSTANT!

  Iti garantam ca te vei bucura de o aroma maxima si constanta in fiecare ceasca de cafea Alfreo, prin grija pe care o acordam fiecarui detaliu ce compune lungul drum al bobului de cafea proaspat cules pana la transformarea sa in monodoza de espresso.

  Fiecare pas al procesului este atent supravegheat: selectarea celor mai bune soiuri de cafea, prepararea unor blenduri perfect echilibrate, prajirea boabelor in stil traditional italian, transportul, macinarea, dozarea si ambalarea cafelei in sistemul de monodoze E.S.E.

  Am ales solutia E.S.E, care pe langa convenienta utilizarii sale, ofera in plus si siguranta unui sistem ce nu permite abateri de la standardele de calitate – doza de cafea, cantitatea de apa, presiunea de extractie si temperatura raman mereu constante – garantand astfel in fiecare ceasca o cafea mereu proaspata si aromata, precum cea iesita din mainile unui barista priceput!

  Afla mai multe despre tehnologia de preparare

 • Cafeaua Alfreo este o alegere sanatoasa

  Contrar opiniei populare, espresso-ul este cea mai sanatoasa varianta de a consuma cafea, continand cea mai putina cofeina. Metoda espresso functioneaza prin extragerea sub presiune din boabele de cafea a elementelor esentiale (uleiuri, arome si cofeina) rezultand astfel o bautura aromata si cremoasa. Timpul scurt de preparare la presiune inalta lasa cafelei doar aroma intensa, fara sa-i transfere cofeina in exces si gustul amarui de arsura, specific cafelei preparate prin metodele traditionale  cu timp indelungat de fierbere (ibric, filtru, cafetiera).

  Alfa mai multe despre beneficiile pe care le are cafeaua asupra sanatatii