Magazin Online Alfreo

Aparate in comodat

SK-205 Pentru afaceri mici; Ideal pentru 10÷15 cafele/zi

SK 205 este aparatul nostru entry-level, ideal pentru locatii cu volum redus sau unde spatiul reprezinta o problema.

Dimensiuni: L 360 x A 390 x Î 400 mm
Greutate: 7,7 Kg
Putere: 550W
Pompa:15 bari
Rezervor apa: 2 L

Terry Opale Pentru afaceri mici; Ideal pentru 10÷20 cafele/zi

Designul unic al acestui aparat se datoreaza in special exteriorului sau elegant, potrivit pentru orice birou. In varianta Opale H2O este dotat cu o duza pentru apa calda, detasabila pentru o curatare usoara, utila pentru prepararea ceaiurilor sau a altor bauturi calde

Dimensiuni: L 282 x A 374 x Î 320 mm
Greutate: 10 Kg
Putere: 550W
Pompa: 17 bari
Rezervor apa: 2L

Spinel Pinocchio Pentru afaceri mici; Ideal pentru 10÷30 cafele/zi

Este un espresor de uz profesional, compact, robust si extrem de fiabil, construit cu cea mai noua tehnologie. Datorita sistemului sau brevetat de auto-curatare, au fost eliminate inconvenientele asociate calcarului din circuitul de preparare al cafelei, reducand necesitatea de a instala filtre chimice si de a utiliza solutii de decalcarare.Designul unic al acestui aparat se datoreaza in special exteriorului sau elegant, potrivit pentru orice birou. In varianta Opale H2O este dotat cu o duza pentru apa calda, detasabila pentru o curatare usoara, utila pentru prepararea ceaiurilor sau a altor bauturi calde

Dimensiuni: L 200 x A330x Î 330 mm
Greutate: 9 Kg, 12 kg (vers. cu apa calda)
Putere: 550 / 600 W (vers. cu apa calda)
Pompa: 17 bari
Rezervor apa: 3 L

Dada Vapor Doppia Pentru afaceri medii; Ideal pentru 30÷50 cafele/zi

Un espresor compact si elegant, ideal pentru birouri si cafenele, extrem de uşor de utilizat. Combinand caracteristicile modelului Terry Opale H2O cu cele ale Terry Opale Vapor intr-un singur aparat si beneficiind de doua grupuri veti putea servi mai rapid clientii. Cele doua grupuri pot fi folosite in mod autonom, pentru a minimiza consumul de energie atunci cand aparatul nu este utilizat in totalitate.
Luminile de avertizare va semnaleaza cand grupurile sunt pregatite sa fie utilizate.

Dimensiuni: L450 x A350 x Î320 mm
Greutate: 24 Kg
Putere grup drept: 600 W
Putere grup stang: 1.350 W
Pompa: 17 bari
Rezervor apa: 2 x 2 L

Spinel Mini Mini. Pentru afaceri medii si mari; Ideal pentru peste 50 cafele/ zi

Espresor de uz profesional, compact, robust si fiabil, este ideal pentru baruri, pizzerii, restaurante, cafenele, cantine si restaurante fast-food. Acesta este prevazut cu doua grupuri de cafea, avand schimbatoare de caldura din alama, cu pornire autonoma. In plus, pentru producerea si distribuirea aburului are un al treilea schimbator de caldura.

Dimensiuni: L400 x A370 x Î400 mm
Greutate: 22 Kg
Putere: 600 W (fiecare grup cafea)
Putere: 1.100 W (grup abur)
Pompa: 17 bari
Rezervor apa: 5 L

Spike Pentru acasa si afaceri mici; ideal pentru 10-20 cafele/zi

Este un aparat compact, construit pe baza unei tehnologii brevetate de producator. Maneta de inchidere se manevreaza foarte usor, fiind actionata hidraulic. Rezervor mare, fara furtune si cu filtru fix la baza acestuia.

Dimensiuni: L301xA281xI389 mm
Greutate neta: 7.11 kg
Putere: 660 W
Pompa: 15 bari
Rezervor apa: 3 L

Va oferim o gama larga de aparate proiectate sa prepare cafea espresso folosind monodoze compatibile tip E.S.E. (45 mm) de 7 g cafea.

Folosirea acestor espresoare prezinta avantaje majore fata de metodele traditionale de preparare a cafelei:

  • Permit oricarui consumator obtinerea unei cafele de calitate, fara sa aiba nevoie de pregatire sau cunostinte de specialitate, deoarece cantitatea de cafea, de apa, presiunea de extractie si temperatura raman constante.
  • Aparatul este usor de utilizat: se apasa butonul de pornire, se introduce monodoza in aparat si apoi se apasa butonul pentru prepararea cafelei.
  • Solutie ecologica: dupa obtinerea cafelei, monodoza folosita se scoate si se arunca la gunoi fiind 100% biodegradabila
  • Aparatele sunt fiabile si simplu de intretinut.